Quark Motors lanseaza Noul Golf si Scirocco
11.11.2008
        
Distribuie acest articol!   

Quark Motors – distribuitor autorizat Volkswagen in Arad, Timis si Hunedoara lanseaza in aceasta perioada doua noi modele, devenite legende de-a lungul timpului: Noul Golf si Scirocco. Pe langa conferintele cu presa locala din toate cele trei judete, publicul va avea parte de ceva inedit: un drive test de exceptie. Doritorii sunt invitati sa trimita un e-mail cu datele de contact la drivetest@quarkmotors.ro urmand ca in cel mai scurt timp sa fie programati la drive test.

Toti cei ce indraznesc sa testeze Noul Golf (foto) vor avea ocazia sa impartaseasca din experienta complexa a Golfului, cel mai iubit model auto, cu o istorie de 34 de ani: a supravietuit la 1,8 milioane de furtuni, a participat la peste 98 milioane de zile de nastere, a avut peste 50 de milioane de proprietari, a parcurs 92.583.939.872.080 kilometri, 12 milioane de copii au dormit pe bancheta sa, a accelerat bataile inimii a 57 de milioane de oameni.

Se alatura Noului Golf, cea de-a treia generatie a modelului Scirocco – revenirea unei legende, in acest caz a autoturismelor sport. Prima si a doua generatie Scirocco au ramas in istorie ca modelul coupe Volkswagen cu cel mai mare succes din toate timpurile. Ultima varianta cu doua usi, dar totusi clasica, se doreste a fi un autoturism sport accesibil, care poate fi folosit in orice anotimp; ofera o siguranta deosebita pe langa placerea pura a condusului, toate imbinate intr-un un design inovator si o tehnologie de ultima generatie.

Distribuie acest articol!