Ursus Alcohol Free Track
25.11.2008
        
Distribuie acest articol!   

Ursus demareaza campania de comunicare pentru lansarea unui nou ambalaj Ursus Fara Alcool la cutie de 0,5 litri. Cu aceasta ocazie, intre 5 si 7 decembrie, se va desfasura Ursus Alcohol Free Track singura competitie de off-road urban din Europa. Organizatorii promit cea mai notabila manifestare off-road a anului, singura de acest fel desfasurata vreodata intr-un peisaj urban. Ursus Alcohol Free Track va avea loc pe platoul din Parcul Tineretului.

In competitie se pot inscrie toti pasionatii de off-road, cu propriile autovehicule, intr-una dintre cele trei categorii: hobby, open si extrem. Evenimentul organizat de Ursus va gazdui, pentru prima data in Romania, o competitie de off-road urban, demonstratii cu celebrele Monster Truck si alte cateva momente speciale. Vizitatorii ii vor putea urmari pe Mihai Stoichescu, cel mai bun stunt rider roman, si pe Zoltan Angyal, unul dintre cei mai buni stunt rideri din Europa.

Competitiile demareaza zilnic la ora 12,00 pe traseul special amenajat pe grade de complexitate diferite, toate insa la fel de spactaculoase. Pe langa confruntarea pilotilor cu obstacole, cascadorii si demonstratii, Ursus Alcohol Free va sustine din plin voia buna cu cate un concert, in fiecare zi de la ora 16,00: Cassa Loco, Suie Paparude si Parazitii.

Distribuie acest articol!