Certitudini si ipoteze, in gama Audi
29.12.2008
        
Distribuie acest articol!   

Pana in 2010, gama Audi va fi completata cu doua noi modele, A1 si A7, aparitia acestora fiind data ca certa.

Primul este un mini (foto), prezentat deja cu statut de concept la marile saloane internationale. A1 va concura in categoria premium a clasei mici, cu celebrul MINI de la BMW. Se pare ca viitoarea citadina de la Audi, lunga de 3,5 metri, va avea si o versiune cu propulsie electrica.

Viitorul Audi A7 va fi un coupe cu 4 usi, in genul Mercedes-Benz CLS si VW Passat CC, lung de 4,8 metri si cu preturi pornind de la 55.000 de euro. Cele mai mici motoare de pe A7 vor fi de 2,8 litri pe benzina, respectiv de 3,0 litri diesel. Se pare ca Audi A7 va fi produs si in versiunea cabrio, insa deocamdata nu se stie daca pavilionul retractabil va fi metalic sau din material textil.

Desi constructorul german nu a furnizat nicio informatie in acest sens, se pare ca si gama SUV va fi dezvoltata in urmatorii ani. Cel mai mult se vorbeste despre viitorul Q3. S-ar putea ca mezina Audi la aceasta categorie sa nu fie totusi Q3, ci… Q1, un crossover de dimensiuni mici, dezvoltat pe platforma viitorului A1, care ar urma sa concureze direct cu asteptatul crossover de la MINI.

Distribuie acest articol!