Noul Audi A5/S5 Cabriolet
04.12.2008
        
Distribuie acest articol!   

Coupe-ul Audi A5 si versiunea de top S5 au, de acum, si versiune open air. Audi a prezentat primele informatii si imagini cu noul Audi A5/S5 Cabriolet, care va fi disponibil la livrare din al doilea trimestru al anului viitor. Pentru S5, Audi a dezvoltat un nou motor V6 pe benzina, de 3,0 litri si 333 CP, supraalimentat prin turbo, cu injectie directa. Pretul de plecare anuntat de Audi este de 37.300 euro, pentru A5 cu motor 1,8 TFSI de 160 CP si transmisie manuala in 6 trepte.

Pavilionul de tip soft se deschide in 15 secunde si se inchide in 17, operatiunea fiind complet automatizata, in dotarea standard. Printre optionale se regasesc instalatia de incalzire in zona capului si tapiteria din piele cu incalzire redusa de la razele soarelui. Controlul dinamic este oferit prin tehnologia Audi drive select, disponibila in combinatie cu diferentialul sport, controlul adaptiv al amortizoarelor si servodirectia dinamica.

Cele trei motoare pe benzina si doua diesel (V6 TDI) au puteri cuprinse intre 180 si 265 CP, toate cu injectie directa, iar patru dintre ele sunt supraalimentate prin turbina. Transmisia este fie manuala in 6 trepte, fie multitronic sau S tronic in 7 trepte. Pentru versiunile mai puternice, Audi ofera tractiune integrala quattro.

Distribuie acest articol!