Audi A7 Sportback Concept, primele imagini
11.01.2009
        
Distribuie acest articol!   

Acest concept anunta viitorul coupe cu 4 usi de la Audi si este prezentat, zilele acestea, in cadrul Salonului de la Detroit. Fara indoiala, intre A7 Sportback si Estoque, conceptul prezentat in toamna, la Paris, si care prefigureaza viitoarea limuzina GT de la Lamborghini, exista o legatura directa, cel putin la nivel vizual. De altfel, ambele modele ar putea fi realizate pe o noua arhitectura modulara, introdusa pentru marcile grupului Volkswagen.

Profilul acestui concept car este surprinzator de asemanator cu cel al unui BMW X6, aplatizat. Linia spatelui oscileaza intre cea a unui coupe si a unui hatchback. De altfel, partea din spate este cea mai apropiata de Lamborghini Estoque. Nu lipsesc elementele distinctive de design Audi, precum grila frontala si grupurile optice cu tehnologie LED, usor retusate.

Asa cum am mai anuntat aici, coupe-ul cu 4 usi Audi A7 va avea o lungime de 4,8 metri si va porni de la circa 55.000 de euro. Se pare ca cele mai mici motoare de pe A7 vor fi de 2,8 litri pe benzina, respectiv de 3,0 litri diesel.

Distribuie acest articol!