45.000 de euro in plus, pentru blindarea unui Mercedes
16.02.2009
        
Distribuie acest articol!   

Mercedes ofera noua Clasa E si in versiunea blindata, gandita sa protejeze pasagerii la diverse atacuri criminale. Cel putin la prima vedere, diferentele dintre un Mercedes Clasa E clasic si versiunea E-Guard nu sunt vizibile, cu toate ca, in cazul celui de-al doilea, caroseria este tratata special, pentru a oferi o celula de siguranta la bord.

Materiale precum otelul, policarbonatul si sticla blindata sunt folosite la armura acestei limuzine, protejand pasagerii la focurile de arma si chiar in cazul atacurilor cu grenade de mana. Mercedes ofera o serie de dotari complementare, de la clasicul buton de panica, pana la sisteme de comunicare cu exteriorul, in cazul unui atac. Pneurile pe 17 inch pot rula cu viteze de pana la 240 km/ora. In caz de pana, masina poate parcurge pana la 50 km cu o viteza maxima de 80 km/ora.

Pentru a face fata greutatii suplimentare a blindajelor, Mercedes E-Guard dispune de o noua generatie a suspensiei AIRMATIC. Este disponibil in doua versiuni de echipare, Elegance si Avantgarde, cu mai multe motorizari, inclusiv diesel. Un Mercedes Clasa E blindat costa cu 45.000 de euro mai mult decat unul obisnuit (pret fara TVA) si poate fi comandat incepand din aceasta primavara.

Distribuie acest articol!