Michael Schumacher a ajuns la spital
12.02.2009
        
Distribuie acest articol!   

Desi a iesit de ceva ani din circuit, Michael Schumacher nu sta departe de pista de concurs. A ramas in anturajul Scuderiei Ferrari, cu care a cunoscut cele mai multe momente de glorie si, in timpul liber, se delecteaza la ghidonul unor motociclete de curse.

Experienta pe doua roti a celui mai titrat pilot de Formula 1 din toate timpurile este, insa, presarata si cu momente mai putin placute. Cel mai recent s-a consumat zilele trecute, pe un circuit din Spania, in timpul unei sesiuni de teste efectuate cu o Honda 1000 CBR Holzhauer de Superbike. In zona de franare de la capatul unei linii drepte, Schumi a suferit o cadere violenta.

Germanul s-a ales cu mai multe contuzii si cu gatul imobilizat, fiind transportat de urgenta la un spital din Murcia, unde a ramas peste noapte, sub supavegherea medicilor. Din fericire, cazatura, care nu este prima pentru ex-campionul de Formula 1, nu s-a soldat cu urmari grave. De altfel, Schumacher a publicat un comunicat pe website-ul personal, prin care isi asigura fanii ca "totul este in regula".

Distribuie acest articol!