Skoda Yeti, surprinsa fara camuflaj la teste
25.02.2009
        
Distribuie acest articol!   

Skoda lucreaza de ani buni la primul sau SUV, timp in care a pastrat o discrectie totala asupra acestui proiect. Tot ce s-a vazut pana acum au fost cele doua concepte, prezentate cu ceva ani in urma, la diferite saloane auto internationale. Lansarea noului SUV Yeti este programata saptamana viitoare, la Salonul de la Geneva, iar Skoda nu a publicat nicio imagine inaintea premierei mondiale.

Surpriza cehilor a fost stricata de website-ul autowereld.com, care a publicat zilele acestea un set de imagini cu un exemplar Yeti surprins in timpul testelor, in Suedia. Surprinzator, masina nu a fost camuflata, astfel ca, acum, o lume intreaga poate vedea cum arata Yeti la exterior, inainte de prezentarea oficiala din Elvetia.

Dupa cum se poate vedea, Yeti de serie este destul de diferit, comparativ cu cele doua concepte prezentate anterior. In primul rand, caroseria este in 5 usi, iar gabaritul masinii este ceva mai mare decat ne-am fi asteptat. Ramane insa un SUV de dimensiuni mici, plasat undeva intre Skoda Roomster si Volkswagen Tiguan, modele cu care, foarte probabil, imparte o serie de subansable ale platformei mecanice. In mod cert, Yeti va fi un concurent direct cu modele gen Nissan Qashqai si Toyota Urban Cruiser.

Foto: Autowereld.com

Distribuie acest articol!