Surpriza de la Dacia: un concept la Geneva
05.02.2009
        
Distribuie acest articol!   

Dacia pregateste o surpriza pentru Salonul de la Geneva: foarte probabil un coupe prezentat cu statut de concept! Cel putin asa sustin o serie de website-uri, care dau ca sigura aceasta informatie, publicand si cateva imagini, cu detalii de exterior ale conceptului.

Steppe, primul concept Dacia din "era Renault", a fost prezentat la Geneva, in urma cu 3 ani, coincidenta care alimenteaza speculatiile in acest sens. Dupa unele surse, Dacia ar putea aduce anul acesta, la salonul elvetian, un concept apropiat de versiunea de serie a viitorului SUV / crossover. Dupa altii, ar putea fi vorba de conceptul Sand’Up, derivat din Sandero si prezentat sub sigla Renault cu cateva luni in urma, in Brazilia. In fine, unii sustin ca ar fi vorba de un coupe in toata regula.

Indiferent despre ce este vorba, cu siguranta, Dacia va veni anul acesta, la Geneva, cu un nou concept. Doar atat putem afirma cu certitudine, in acest moment, fara riscul de a dezinforma. Prin urmare, in asteptarea confirmarilor de la Geneva, va propunem o trecere in revista, printr-o galerie foto, a conceptelor prezentate in ultimii ani, de Renault si Dacia.

Foto: moto.onet.pl

Distribuie acest articol!