Acura ZDX, in premiera mondiala
09.04.2009
        
Distribuie acest articol!   

Acura prezinta in premiera mondiala, in aceasta perioada, la Salonul de la New York, prototipul ZDX, un coupe de lux cu 5 locuri si 4 usi. Versiunea de serie a acestuia urmeaza sa isi faca aparitia pe piata in ultima parte a acestui an.

ZDX este o combinatie inspirata intre coupe, sedan si SUV. Stilul coupe este accentuat in partea din spate, unde linia pavilionului coboara accentuat, in zona portierelor. Jantele pe 20 inch, cu 9 spite, si evacuarea dubla, cromata, subliniaza caracterul sportiv. La interior, pielea premium, pavilionul din sticla si consola centrala cu un design original confera o ambianta deosebita, tipica automobilelor sport de lux.

Acura ZDX se anunta a fi un model sofisticat nu doar ca stil – va fi dotat cu un propulsor V6 VTEC din aluminiu, cuplat la o noua cutie de viteze in 6 trepte automata, cu tractiune integrala. Tehnologia de ultima ora va fi completata de camera video amplasata in spate, sistemul de navigatie cu recunoasterea vocii si informatii in timp real despre trafic si conditiile meteo, sistemul audio premium si conectivitatea Bluetooth.

Distribuie acest articol!