Culmea opulentei auto: Un Bugatti Veyron placat cu aur
08.04.2009
        
Distribuie acest articol!   

Este imposibil sa nu te faci remarcat la volanul unu Bugatti Veyron, celebrul supercar de un million de euro si 1.000 CP. Totusi, pentru unii, acest automobil are nevoie de un plus de personalizare. Un proprietar de Veyron a tinut sa-si transforme bolidul intr-un unicat extrem de valoros, placadu-l cu aur. Bineinteles, o astfel de isprava nu putea sa se intample decat in Orientul Mijlociu, masina din imagine apartinand unui kuweitian.

Caroseria in doua tonuri se asorteaza perfect, trebuie sa recunoastem, cu nuantele nisipului din desert. In fata acestui Veyron, editia limitata realizata de Hermes sau cea jubiliara Bleu Centenaire, prezentata recent, la Geneva, pur si simplu palesc. Dar in Kuweit, unde mereu trebuie sa ai ceva mai grozav decat cei din jur, o astfel de minunatie nu surprinde pe nimeni. Uite asa, sa crape de ciuda camila vecinului!

Cu riscul de a parea rautaciosi, nu ne putem abtine sa nu remarcam un detaliu: totusi, jantele n-au fost placate cu aur. Sa fie efectul crizei sau doar o scapare?

Distribuie acest articol!