Audi Q5 Custom concept
19.05.2009
        
Distribuie acest articol!   

Audi isi face un obicei din a prezenta la Worthersee Tour, un eveniment anual al entuziastilor marcii, cate un model special. Dupa ce, anul trecut, a prezentat TT Clubsport Quattro, acum aduce un concept derivat din proaspat lansatul SUV Q5. Este un model demonstrativ, vopsit in gri Daytona si "incaltat" cu jante pe 21 inch, cu 7 spite.

Audi Q5 Custom concept are garda la sol micsrata cu 6 cm si abunda in accesorii de top, atat la interior, cat si la exerior: scaune S-Line, pedalerie din inox, respectiv spoilere si fuste laterale. S-au folosit frane ceramice, iar esapamentul a fost "tratat" pentru a avea un sound specific. Asa cum indica si numele, este vorba de o versiune prin care Audi isi etaleaza cele mai spectaculoase solutii de customizare pentru modelul Q5.

La randul sau, motorul V6 de 3.0 litri TFSI, cuplat la o transmisie S-Tronic in 7 rapoarte, a primit un surplus de putere: de la 333 la 408 CP. Suficient pentru a accelera de la 0 la 100 km/ora in 4,4 secunde. Viteza maxima a ramas limitata electronic la 250 km/ora.

Distribuie acest articol!