BMW Seria 7, slefuit de Hamann
25.05.2009
        
Distribuie acest articol!   

Firma germana Hamann s-a specializat, incepand din 1986, pe individualizarea limuzinelor si modelelor sport, cu precadere BMW. In prezent se numara printre cele mai apreciate nume in acest domeniu, datorita calitatii si performantelor oferite. Cea mai noua realizare Hamann vizeaza noua generatie Seria 7 de la BMW.

Elementele aerodinamice reproiectate pentru a oferi o apasare aerodinamica mai mare, evacuarea sport din otel inoxidabil, lumina de zi cu tehnica LED si jantele marite (de la 19 la 22 de inch) sunt modificarile exterioare de baza, in acest caz. Optional, evacuarea poate fi cu 4 tevi, cu diametrul de 90 mm. Se adauga, la interior, tapiteria din piele, pedaleria din aluminiu si finisajele in diferite culori.

Versiunile vizate de Hamann sunt 730d si 740i. Kit-ul pentru legatura cu solul asigura un centru de greutate coborat, garda la sol fiind micsorata, la ambele axe, cu 40 mm. Hamann are in vedere si optimizarea propulsoarelor. La varianta diesel (730d) de 245 CP, de pilda, supraalimentata printr-o turbina cu geometrie variabila, plusul de putere este de 45 CP.

Distribuie acest articol!