Doua modele Maserati, lansate in Romania
06.05.2009
        
Distribuie acest articol!   

In perioada 6-10 mai, in Baneasa Park Bucuresti se va desfasura una dintre cele mai selecte si exclusiviste expozitii de iahturi si accesorii, cu participarea unor expozanti romani si straini. Cu acest prilej, AutoItalia Group, importatorul autorizat Maserati in Romania, va lansa doua dintre cele mai noi modele ale producatorului italian: Maserati Quattroporte Sport GT S si Maserati GranTurismo S Automatic.

Maserati Quattroporte Sport GT S este cea mai excitanta combinatie produsa vreodata de Maserati, intre luxul unui sedan si performanta masinilor sport. Designul noului Quattroporte pune un accent mai mare pe sportivitate, fara sa compromita stilul si eleganta care au caracterizat intotdeauna nava amiral a producatorului Maserati. Schimbarea cea mai evidenta se observa la grila fata, mai larga si cu bare verticale care amintesc de GranTurismo. Se adauga la aceasta noile faruri de ceata si orificiile de aspirare largite pentru a face fata unui motor mai puternic. Blocul de lumini fata, redesenat si decorat cu finisaje de titan, precum si farurile cu xenon si semnalizatoarele LED, subliniaza agresivitatea noului Quattroporte Sport GT S.

Din profil, masina pare pozitionata in bloc starturi, gata de actiune, cu setarile sale de alergator, perfect compatibil cu noul motor de 440 CP la 7000 rpm si cuplu motor de 490Nm la 4750 rpm. Masina inspira viteza chiar si atunci cand este stationata. Cel mai sportiv model al gamei Quattroporte isi proclama acest caracter si prin stilul designului si finisajelor interioare, precum si prin materialele deosebite utilizate, asa cum este TitanTex, o tesatura foarte usoara din fibre de titan si aluminiu.  Aceasta da interiorului un aspect high tech, de ultra-performanta  si stralucire, cu trimitere catre o imagine tridimensionala. 

Modelul Maserati Quattroporte Sport GT S se va comercializa in Romania la preturi incepand de la 115.000 euro fara TVA.

Maserati GranTurismo S Automatic a fost conceput pentru cei care cauta un granturismo pursange. Noul Maserati Coupe furnizeaza putere, placerea de a conduce si spatiu pentru patru adulti, intr-un interior cu un finisaj de exceptie. Modelele gamei Maserati GranTurismo pot fi conduse zilnic dar ele reprezinta, de asemenea, si ultimul cuvant in materie de performanta. GranTurismo S Automatic integreaza in sine combinatia castigatoare a sportivitatii si confortului: un vehicul dotat cu un motor puternic de 4,7 litri V8 care genereaza 440 CP si o cutie automata de 6 viteze.

Noul coupe este construit ca un atlet. Desi mentine puritatea liniilor originale ale masinii, unele modificari estetice ale caroseriei atrag imediat atentia. Noile spoilere laterale aduc un aspect mai dinamic modelului GranTurismo S Automatic. Se adauga la acestea, noile jante de 20 inch, agresivele blocuri de lumini fata si bara de protectie fata ce pastreaza traditia coupe-urilor Maserati. Interiorul in GranTurismo S Automatic oglindeste adevarata identitate a noului coupe Maserati. Nivelul de confort a fost imbunatatit iar finisajele au fost aduse aproape de perfectiune. Se genereaza astfel un sentiment al spatiului interior somptuos, care poate oferi o gama extraordinara de personalizare.

In Romania, modelul Maserati GranTurismo S Automatic se va comercializa la preturi incepand de la 103.500 euro fara TVA.

Distribuie acest articol!