Nemtii au ales cele frumoase automobile din 2009, la Auto Bild Design Award
15.05.2009
        
Distribuie acest articol!   

Auto Bild, una dintre cele mai importante publicatii auto din Germania, organizeaza anual un studiu in randul cititorilor sai, pentru desemnarea celor mai frumoase modele noi aparute pe piata. Avand in vedere ca Auto Bild este una dintre cele mai citite reviste auto la nivel european si in special in propria tara, iar Germania este principala piata de pe continent, rezultatele acestui sondaj au o relevanta deosebita, fiind un autentic indicator in privinta preferintelor publicului.

Anul acesta, aproape 100.000 de cititori au votat in cadrul Auto Bild Design Award, avand de ales din nu mai putin de 83 de modele aparute pe piata in ultimul an. Trofeul a fost castigat de noua generatie Mercedes-Benz Clasa E, o limuzina de clasa medie-superioara. Pe locul al doilea s-a clasat un break, Opel Insignia Sports Tourer, ceea ce vorbeste de la sine despre preferintele germanilor pentru acest tip de automobil, in timp ce al treilea s-a clasat Volkswagen Polo, model care va fi lansat pe piata in urmatoarele luni.

Iata cum arata palmaresul competitiei Auto Bild Design Award, editia 2009 – podiumul clasamentului general, precum si castigatoarele pe categorii (toate modelele premiate se regasesc si in galeria foto atasata la acest articol).

Auto Bild Design Award:
Locul I: Mercedes-Benz Clasa E (13% din voturi)
Locul II: Opel Insignia Sports Tourer (10,1% din voturi)
Locul III: Volkswagen Polo (8,5% din voturi)

Categoria mica si compacta: Ford Ka
Categoria limuzina si combi: Opel Insignia Sports Tourer
Categoria coupe si cabrio: Mercedes-Benz Clasa E Coupe
Categoria SUV, van si allroad: Audi A4 allroad
Categoria concept car: Audi Sportback Concept

Distribuie acest articol!