Premiera romaneasca, in tuningul de lux: Maff Muron Porsche Cayenne
12.05.2009
        
Distribuie acest articol!   

La cate SUV-uri si modele de lux strabat soselele patriei, aparitia unu tuner specializat in asa ceva n-ar mai trebui sa ne surprinda. Totusi, lansarea unui produs ca cel din imaginea alaturata merita toata atentia, avand in vedere ca este o premiera pentru Romania si, mai mult, a intrat rapid in atentia presei auto internationale.

Muron este creatia firmei bucurestene Maff, care a pornit de la un Porsche Cayenne. Tunerul roman ofera un pachet de personalizare exterioara cu elemente din fibra de sticla sau de carbon (calandru, spoiler, eleron, praguri), clientul avand de ales in privinta culorii si a tipului de jante. La interior este oferita tapiterie din piele si Alcantara, personalizata, insertii din fibra de carbon si un sistem multimedia de la Alpine.

Din punct de vedere tehnic, oferta standard prevede ridicarea puterii motorului cu pana la 100 CP si optimizarea evacuarii. La cerere, Maff poate ridica puterea motorului pana la 700 CP, iar garda la sol poate fi coborata cu circa 8 cm.

Distribuie acest articol!