Best of the Best: Maserati Quattroporte Sport GT S
09.06.2009
        
Distribuie acest articol!   

In fiecare an, revista Robb Report, o autoritate in domeniul produselor si serviciilor de lux, face o serie de teste pentru a gasi pe cel mai bun din toate categoriile de lux, incluzand masini, yahturi, ceasuri, statiuni de vacanta, vinuri.

Maserati Quattroporte Sport GT S a castigat trofeul Best of the Best la categoria limuzine, invingand unii dintre cei mai valorosi competitori, asa cum sunt Bentley Continental Flying Spur Speed si noul  BMW 750Li.

Este, de fapt, a treia oara cand modelul Quattroporte castiga trofeul Best of the Best, de la revista Robb Report – Quattroporte in 2004,  Quattroporte Sport GT in 2006 si Quattroporte Sport GT S in 2009.

Numai produsele noi sau revizuite sunt eligibile pentru a intra in competitia Best of the Best. Asta inseamna ca modelul Quattroporte este un invingator innascut, castigand de fiecare data cand masina a fost eligibila pentru concurs: in 2004, cand a fost lansata pe piata, in 2006, cand a fost introdusa varianta Sport GT, si in 2009, cand a primit un nou design.

Distribuie acest articol!