In curand, Ford Kuga coupe
19.06.2009
        
Distribuie acest articol!   

Ford da dovada de mult curaj, prin modelele pe care le planuieste pentru viitorul apropiat. Versiunea coupe cu 4 usi si 4 locuri, derivata din Mondeo, despre care vorbeam aici zilele trecute, nu este singurul model de nisa al constructorului american, conceput pentru piata europeana. Inspirat, fara indoiala, de originalul BMW X6, Ford pregateste o versiune in doua usi a SUV-ului sau compact, Kuga. Desigur, la cu totul alte preturi, comparativ cu X6.

Ford Kuga in 2 usi va avea un look sportiv, cu un profil tipic de coupe, diferenta fiind facuta, in principal, de inaltime. Imaginea alaturata incearca sa anticipeze aspectul noii versiuni Kuga, in viziunea celor de la publicatia Autoexpress. Noutatile se vor regasi si in privinta motorizarilor: TDCI de 1,6 litri si 2,0 litri (197 CP) sau un turbo pe benzina de 1,6 litri.

Kuga coupe nu ajunge in showroom-uri mai devreme de inceputul anului viitor. Pana atunci, Ford se concentreaza pe noul MPV C-Max, urmatoarea generatie a acestui monovolum fiind dezvoltata pe noua platforma Fiesta.

Foto: Autoexpress

Distribuie acest articol!