Modelul centenar Bugatti, invaluit in mister precum un OZN
15.07.2009
        
Distribuie acest articol!   

Bugatti pastreaza o discretie totala cu privire la noul sau model, care ar urma sa marcheze centenarul marcii si, mai mult, ar extinde gama prin introducerea unui model cu o arhitectura complet diferita fata de celebrul Veyron.

Imaginea alaturata este un teaser neoficial care circula deja pe internet si prezinta, conform mai multor publicatii auto, spatele noului model. Pana si realizarea fotografiei este in stilul celor misterioase si controversate, care infatiseaza pretinse OZN-uri. Imaginea alaturata (scanata) apare pe invitatiile tiparite de Bugatti, pentru Salonul de la Frankfurt.

Toate informatiile vehiculate pana acum indica un model considerabil mai mare decat Veyron. Nu este insa deloc clar ce a ales Bugatti: sa realizeze o limuzina oarecum traditionala, cu care sa intre in competitie cu modele precum Rolls Royce Phantom sau viitorul Grand Bentley, sau sa lanseze o supersportiva cu 4 usi si 4 locuri, cu care sa "inventeze" propriul sau segment de piata, asa cum a procedat si cu Veyron.

Raspunsul ar putea veni peste doar cateva luni, cu ocazia Salonului de la Frankfurt, unde toata lumea va vrea sa vada misteriosul model centenar Bugatti. In fine, numele noului model pare sa fie, conform ultimelor speculatii, Bordeaux.

Distribuie acest articol!