Programul Rabla 2009 are cateva reguli noi
14.07.2009
        
Distribuie acest articol!   

Conform ordinului ministrului Mediului, publicat la inceputul acestei saptamani, in Monitorul Oficial, Programul Rabla 2009 are, de-acum, reguli ceva mai relaxate. Iata care sunt principalele noutati:

– cei care achizitioneaza un automobil nou prin acest program, o vor putea face si prin leasing financiar;

– un participant in program poate beneficia de mai multe prime de 3.800 lei, prin achizitionarea mai multor autovehicule noi, cu conditia sa duca la casat un numar echivalent de masini uzate;

– programul a fost extins cu vehiculele comerciale usoare (care vor intra efectiv in program in cea de-a treia etapa a programului).

In prezent se afla in plina desfasurare a doua etapa (1 iunie – 31 august) a Programului Rabla 2009. In cadrul acesteia sunt disponibile 27.936 de locuri, din care 7.936 au fost preluate din prima etapa, cand nu au fost ocupate.

Cea de-a treia si ultima etapa a Programului Rabla 2009 se va desfasura in perioada 1 septembrie – 11 decembrie. Dupa cum se stie, pentru cea de-a treia etapa a fost anuntata si acceptarea agentilor economici, care vor putea sa-si schimbe masinile mai vechi de 10 ani cu unele noi. In acest sens, urmeaza sa fie adoptata o schema de ajutor de stat pe trei ani.

Distribuie acest articol!