Audi R8 Spider, dezvaluit de un dealer!
04.08.2009
        
Distribuie acest articol!   

Pentru constructori, pastrarea secretului cu privire la modelele care urmeaza sa fie lansate este una dintre cele mai stricte reguli, iar prevenirea scurgerilor de informatii si a imaginilor spion da mereu mari batai de cap. O situatie mai putin obisnuita s-a produs recent, in cazul noului R8 Spider, “durerea” celor de la Audi fiind cu atat mai mare, cu cat dezvaluirile au fost facute de unul de-al casei.

In timp ce constructorul german pastreaza inca o discretie absoluta cu privire la R8 Spider, prima imagine care a scapat “cenzurii” este opera unui dealer din Anglia. Din dorinta de a atrage clientii, dealerul Audi din Stafford a insotit oferta pentru precomenzi cu imaginea alaturata. Este singura imagine facuta publica, deocamdata, cu Audi R8 Spider fara niciun fel de camuflaj. Din pacate, fotografia este de proasta calitate, fiind facuta in timpul filmarilor la pelicula Iron Man 2.

Oferta dealerului englez contine si cateva informatii referitoare la disponibilitatea noului model. Astfel, se precizeaza ca va exista o singura varianta de motorizare, V10 de 5,2 litri. De asemenea, dupa detaliile referitoare la termenul de livrare, se pare ca R8 Spider va fi lansat oficial abia anul viitor, cel mai probabil cu ocazia Salonului de la Geneva.

Distribuie acest articol!