BMW, MINI si Rolls-Royce, sub acelasi acoperis, la Frankfurt
01.08.2009
        
Distribuie acest articol!   

O premiera importanta pentru BMW Group, anul acesta, la Salonul Auto de la Frankfurt (IAA), consta in prezentarea celor trei marci sub acelasi acoperis – in noul Pavilion 11. Cel mai avangardist pavilion expozitional din Europa poate fi gasit chiar la portile de acces ale centrului expozitional. Punctul de atractie al prezentarii BMW din cadrul editiei 2009 a salonului este un circuit in lungime de cateva sute de metri, unde vor fi prezentate premierele mondiale si flota BMW EfficientDynamics.

Thomas Muderlak, responsabil pentru prezentarea BMW Group la Salonul Auto de la Frankfurt IAA: "Participarea la un salon auto este importanta pentru noi ca instrument de comunicare directionat catre clienti, presa si vizitatorii targului. Suntem incantati ca IAA 2009 ne ofera oportunitatea de a cladi ceva pe baza traditiei noastre pentru prezentari inovatoare la saloane auto si ca acum putem prezenta cele trei marci sub acelasi acoperis – o premiera importanta pentru BMW Group. Un punct de atractie pentru vizitatorii nostri va fi experienta pe care o vor oferi masinile noastre in miscare: pentru marca BMW, prezentarea noastra reflecta cu adevarat sloganul marcii, Placerea de a conduce".

Conceptul de baza din spatele prezentei marcii BMW la IAA 2009 se axeaza pe Placerea de a conduce. Pentru prima data, vizitatorii IAA pot experimenta designul automobilelor si emotia in miscare – gratie prezentarii dinamice pe un circuit special. Flota BMW EfficientDynamics, prezenta in acest mod special, va fi o demonstratie impresionanta a fuziunii dintre placerea de a conduce si consumul redus. Pe langa prezentarea flotei EfficientDynamics, accentul va fi pus pe premierele mondiale ale modelelor hibrid BMW ActiveHybrid 7 si BMW ActiveHybrid X6, precum si pe premiera mondiala a gamelor BMW Seria 5 Gran Turismo si BMW X1. Vizitatorii se pot astepta si la alte surprize care vor fi comunicate la o data ulterioara.

Pe 26 august, MINI va sarbatori cea de-a 50-a aniversare. Pentru a onora aceasta ocazie speciala, prezenta MINI in cadrul salonului se axeaza pe cei 50 de ani de istorie de succes MINI. Acest program se observa si in arhitectura standului: vizitatorii standului vor fi primiti cu sloganul la scara mare "What a birthday! It’s MINI", care va fi afisat in diagonala la intrarea in standul cu o lungime de 35 de metri, o inaltime de 6 metri si o adancime de 4 metri. Premierele mondiale MINI vor include editiile aniversare MINI 50 Camden si MINI 50 Mayfair, precum si alte inovatii surprinzatoare din partea marcii. Un alt punct de interes la standul MINI din cadrul IAA 2009 este conceptul MINIMALISM – un pachet de masuri dezvoltat pentru optimizarea consumului de combustibil si pentru reducerea emisiilor, care va fi prezentat intr-o suprafata futurista prin experiente interesante.

Punctul de atractie al prezentei Rolls-Royce in cadrul salonului este premiera mondiala a modelului Rolls-Royce Ghost. Standul in sine a fost conceput ca o cladire deschisa cu acoperis transparent, in care Rolls-Royce prezinta nu numai Ghost, ci si gama Phantom, cu Phantom Extended Wheelbase (ampatament marit), Drophead Coupe si Phantom Coupe.

Distribuie acest articol!