Noul Bugatti Bordeaux, simulat pe calculator
11.08.2009
        
Distribuie acest articol!   

Bordeaux, noul model Bugatti, despre care se discuta tot mai insistent in presa de specialitate, continua sa fie invaluit in mister. Unele surse dau ca sigura aparitia acestuia peste o luna, cu ocazia Salonului de la Frankfurt. Pe baza imaginilor teaser aparute luna trecuta, unele publicatii au trecut la simularea acestui model pe calculator. Asa au aparut cele doua fotografii care insotesc acest articol, preluate de pe autoevolution.com.

Per ansamblu, Bordeaux pastreaza stilul aerodinamic de la Veyron. Partea frontala este dominata de calandrul clasic Bugatti, la fel ca in cazul lui Veyron, insa prizele de aer sunt mai generoase si integreaza proiectoarele de ceata. Spatele are nu mai putin de 8 tevi de evacuare, grupate cate patru, pe laterale. Stopurile sunt cu tehnologie LED, iar luneta este impartita in doua segmente – un detaliu cu trimitere retro.

Deocamdata nu se cunoaste nimic in privinta motorizarii, insa nu ar surprinde pe nimeni un motor cu cilindree si putere mai mica decat la Veyron, deci mai economic, in ton cu trendul actual la nivelul industriei.

Toata lumea asteapta noi detalii despre misteriosul Bordeaux, in saptamanile care urmeaza, precum si premiera lui, la Frankfurt, desi, pentru moment, Bugatti pastreaza detaliile intr-un mister total.

Distribuie acest articol!