Noul Bugatti, prezentat luna viitoare, dar nu la Frankfurt
20.08.2009
        
Distribuie acest articol!   

Se vorbeste mult, in ultima vreme, despre noul model pe care il pregateste Bugatti. Este clar ca celebrul constructor din Molsheim pregateste ceva, insa, in lipsa datelor oficiale, toate informatiile vehiculate sunt doar speculatii.

Mai multe publicatii de profil dau ca sigura prezentarea noului model in cursul lunii viitoare, insa evenimentul nu se va consuma la Salonul de la Frankfurt sau in cadrul altui eveniment public, ci in cadru restrans, in fata unei asistente selecte, formata din clienti potentiali.

Se pare ca Bugatti va prezenta un concept cu 4 usi, primul dintr-o serie de trei, in incercarea de a primi un feedback, inainte de a decide daca proiectul va trece la faza de productie. Surse din interiorul Bugatti au precizat ca acest concept nu va avea nimic in comun cu noul Bentley Mulsanne, o precizare care anuleaza speculatiile care se faceau pe aceasta tema. "O limuzina Bugatti va avea alte dimensiuni si va fi dezvoltata pe un concept complet diferit", au precizat aceleasi surse, care resping orice similaritate intre ipoteticul model Bugatti in 4 usi, care s-ar putea numi Bordeaux, si cea mai noua creatie Bentley. Mai mult, avand in vedere ca, in cazul Bugatti, volumul productiei nu va depasi, probabil, 150 de unitati, tehnologia si materialele utilizate vor fi de o cu totul alta factura, comparativ cu noua nava amiral de la Bentley.

In fine, sa mai consemnam un zvon, de aceasta data referitor la Veyron. Se pare ca editia Sang Bleu Grand Sport, recent prezentata oficial si dedicata centenarului marcii, va fi ultima serie speciala Veyron, un model care se apropie cu pasi siguri de finalul carierei.

Distribuie acest articol!