Schumi renunta la revenirea in Formula 1
11.08.2009
        
Distribuie acest articol!   

Aventura revenirii lui Michael Schumacher in Formula 1 s-a incheiat inainte de a incepe. Ceea ce crease un adevarat boom mediatic in Marele Circ s-a terminat la fel de brusc cum a inceput: germanul a anuntat pe pagina personala de internet ca a decis sa nu mai concureze, din cauza unor probleme fizice.

Schumacher a suferit in februarie o accidentare la gat si cap, iar durerile au revenit in timpul sesiunii speciale de pregatire fizica pe care pilotul a efectuat-o in ultimele saptamani. Verdictul a fost dat ieri, in cadrul examenelor medicale finale de dupa aceasta perioada de pregatire intensa.

Germanul ar fi trebuit sa-l inlocuiasca, la Ferrari, pe Felipe Massa, care a suferit un accident in sesiunea de calificari de la Hungaroring. Massa este indisponibil pentru o perioada mai lunga de timp, cel mai probabil pentru tot restul sezonului 2009.

In aceste conditii, pilotul de teste de la Ferrari, Luca Badoer, va pilota unul din monoposturile Ferrari, incepand cu Marele Premiu al Europei, de pe circuitul stradal de la Valencia, pe 23 august.

Distribuie acest articol!