Audi R7 Concept, deocamdata doar in imaginatia unui designer
21.09.2009
        
Distribuie acest articol!   

Nu incercati sa descoperiti acest concept printre noutatile prezentate anul acesta, de Audi, la Frankfurt! Desi in presa auto internationala s-a vorbit mult, in ultimul timp, de un concurent de la Audi pentru GT-urile Porsche Panamera si Aston Martin Rapide, constructorul de la Ingolstadt nu are nicio legatura cu automobilul din imagine.

Acest coupe cu 4 usi si 4 locuri este rod al imaginatiei unui designer, pe nume Gabriel Rabhi. El a lucrat la acest studiu circa o luna, dupa propria marturisire. Sa recunoastem, nu arata deloc rau si se apropie foarte mult de stilul ultimelor aparitii din gama Audi – calandru single frame, lumini de zi cu LED si spoiler cu decupaj sportiv. Este, insa, doar o imagine creata pe computer, in timp ce Audi pastreaza tacerea in privinta aparitiei noului A7 / R7.

In presa au aparut informatii conform carora A7 va fi dotat cu un V6 de circa 600 CP si ar urma sa aiba si o versiune de top RS7, cu propulsie hibrida (diesel si electrica). Pentru versiunea S7 se ia in calcul un motor atmosferic V8 de 4,0 litri. Printre optiunile in ceea ce priveste transmisia se regaseste si o varianta automata, cu 7 rapoarte si dublu ambreaj. Audi A7 ar trebui sa fie dezvaluit pana la finele anului viitor si sa concureze in principal cu Mercedes CLS.

Distribuie acest articol!