Noul cronograf Ferrari, epuizat in 24 de ore
29.09.2009
        
Distribuie acest articol!   

Noul ceas de mana Ferrari, lansat intr-o editie limitata si prezentat in premiera pe 1 august, a stabilit un nou record in privinta vanzarilor: stocul a fost epuizat in doar 24 de ore, gratie cererii imense de pe magazinul online Ferrari. Nenumaratele comenzi au venit din toate colturile lumii, si datorita pretului accesibil cu care acest cronograf a fost pus in vanzare: doar 246 de euro.

Fanii Ferrari care n-au reusit sa intre in posesia unui Ferrari Lap Time Chronograph nu trebuie sa dispere: stocul va fi refacut, in scurt timp. Va fi disponibil din nou intr-o combinatie de negru cu rosu si, in curand, va fi introdusa la vanzare si versiunea pe galben.

Ferrari Lap Time Chronograph are corpul din otel inoxidabil, diametrul de 44 mm, geam din cristal mineral si bratara din cauciuc. Mecanismul analogic, combinat cu afisajul digital, este realizat de fabricantul elvetian Isaswiss. Afiseaza ora pentru trei fusuri orare, are cronometru, calendar si alarma. Este rezistent la apa (5 AT), iar bateria are durata de viata de 47 de luni, cu avertizor de descarcare.

Acesta este cel mai nou model din colectia Ferrari. Din Ferrari Scuderia Collection (dezvoltata in colaborare cu Panerai) fac parte Ferrari California Flyback, lansat in decembrie 2008, Ferrari Chronograph Red Dial si Ferrari Chronograph Yellow Dial, care au fost lansate anul acesta. Inutil de spus: comparativ cu bolizii Ferrari, aceste ceasuri sunt mult mai abordabile, cel putin din perspectiva pretului.

Distribuie acest articol!