Gafa la Volkswagen: imagini cu Golf VII, scapate intr-un film promo
03.10.2009
        
Distribuie acest articol!   

Micile scapari nu trec intotdeauna neobservate si, dupa cum se poate vedea in imaginea alaturata, nu ocolesc casele mari. Intr-un film de prezentare realizat de Volkswagen, pentru noul concept car L1, care a fost dezvaluit recent, la Salonul de la Frankfurt, un cadru aparent banal a atras atentia presei auto din intreaga lume.

In cateva cadre filmate intr-un studio de design Volkswagen, care prezinta modelarea machetei L1, in fundal se distinge silueta unui alt model aflat in faza de dezvoltare stilistica. Este vorba de un hatchback de dimensiunile unei compacte, ceea ce duce la concluzia ca macheta in cauza, realizata la scara 1:1, este cea a viitorului Golf. Cu un profil mai fluid decat al actualului Golf, viitoarea generatie pare sa preia elemente de stil de la coupe-ul Scirocco.

Volkswagen Golf VII este planificat sa apara pe piata pana in 2012, astfel ca ipoteza lansata de presa auto pare plauzibila. O confirmare indirecta a venit chiar din partea constructorului german: filmul in cauza a fost inlocuit ulterior, pe website-ul Volkswagen dedicat presei, cu o versiune revizuita, din care au disparut, bineinteles, cadrele in cauza.

Distribuie acest articol!