Noua generatie Seria 6, cel mai frumos model BMW
06.10.2009
        
Distribuie acest articol!   

Afirmatia din titlu ii apartine unei persoane importante din staff-ul constructorului bavarez, Jim O’Donnell, cel care ocupa functia de director al filialei BMW din SUA. Confesiunea a fost facuta recent, in timpul Salonului de la Frankfurt, revistei Automobie Magazine. Iata ce a spus O’Donnell referitor la viitoarea Serie 6: "Noua generatie va fi complet diferita de cea actual. Pentru mine, noua Serie 6 este, in mod cert, cel mai frumos model BMW din ultimul timp. Va fi cu adevarat magnifica".

In opinia lui O’Donnell, prima generatie a coupe-ului Seria 6 nu a intrunit o apreciere unanima din cauza partii din spate, care este "prea in stil Bangle". Americanul Chris Bangle a fost, pana in februarie anul acesta, seful de design de la BMW, pozitie pe care s-a aflat incepand din 2002. Stilul abordat de acesta, cat timp s-a aflat la BMW, a dat nastere la controverse, multe voci reprosandu-i faptul ca unele modele, precum Seria 5 sau Seria 7, s-a indepartat prea mult de la stilul traditional BMW.

Ramane de vazut cat de frumoasa va fi viitoarea Serie 6, care va purta semnatura olandezului Adrian Van Hooydonk, noul sef de design de la BMW. Capacitatea creatoare a acestuia a fost demonstrata din plin – daca mai era cazul – prin intermediul conceptului BMW Vision EfficientDynamics, prezentat recent, la Frankfurt (in fotografia alaturata, Van Hooydonk pozeaza pentru presa, la Frankfurt, alaturi de acest concept).

Distribuie acest articol!