Noul sedan Kia se va numi Cadenza
19.10.2009
        
Distribuie acest articol!   

Kia a publicat prima imagine oficiala cu noul sau sedan de lux, dezvoltat pe platforma conceptului KND-5. Pe pietele internationale, noul model se va numi Cadenza. Primele aparitii publice sunt anuntate la diverse saloane auto, pana la finele anului, in Orientul Mijlociu. In Coreea de Sud, acest model, care inlocuieste vechiul Amanti, se va comercializa sub codul K7.

Kia a anuntat, in cadrul unui comunicat de presa, ca a optat pentru aceasta denumire de origine italiana pentru a sublinia caracterul dinamic al noului model, precum si principiile adoptate de designeri, la realizarea sedanului. Cadenza continua, de fapt, dezvoltarea noului limbaj stilistic de la Kia, avand o serie de elemente comune, din acest punct de vedere, cu noile aparitii Forte si Sorento.

Liniile exterioare si luminile cu LED-uri sugereaza un model high-tech, impresie prelungita la interior, prin designul inovativ al plansei de bord si dotarile de ultima generatie. Noutatile in materie de dotari anunta un confort interior deosebit, specific limuzinelor: volan incalzit, scaune ventilate si cu sezut extensibil, dezaburire automata, etc.

Distribuie acest articol!