Noul spectacol de lumini de pe Turnul Eiffel, captat si retransmis de Citroen
15.10.2009
        
Distribuie acest articol!   

90 de ani in dreptul unuia, 120 de ani in dreptul celuilalt – cifre rotunde si motiv de jubileu in Franta, pentru Citroen, respectiv celebrul Turn Eiffel. Constructorul francez a pregatit o inedita “alianta luminoasa” in acest sens: un spectacol unic de lumina, care, gratie transmiterii in direct pe internet, va capata dimensiuni internationale.

Incepand din 22 octombrie si pana la finele anului, acest spectacol care dureaza 12 minute va fi transmis zilnic, evocand totodata campania derulata de Citroen intre 1925 si 1934, cand numele sau a fost scris cu ajutorul luminii, pe Turnul Eiffel. O idee care, iata, revine in actualitate, insa intr-o formula in ton cu tehnologia zilelor noastre.

Pentru inaugurarea noului spectacol de lumini de pe Tour Eiffel, Citroen va dispune in jurul turnului 10 exemplare ale celui mai nou model din gama, C3. Acestea vor fi orientate astfel incat luminile sa se reflecte pe parbrizele de mari dimensiuni Zenith. Fiecare masina va avea montata o camera video, pentru retransmiterea spectaculoaselor imagini. Acestea vor putea fi urmarite pe website-ul www.citroen.fr.

Distribuie acest articol!