Viitorul Audi A1 va avea aceleasi versiuni constructive ca si A3
14.10.2009
        
Distribuie acest articol!   

Noul model de intrare in gama de la Audi, care urmeaza sa fie prezentat in premiera mondiala, anul viitor, la Salonul de la Geneva, nu va fi cu mult diferit de conceptele A1 Sportback si A1 Metroproject quattro (foto), prezentate anul trecut, la Paris, respectiv Tokyo. Acest detaliu a fost dezvaluit de catre Peter Schwarzenbauer, responsabil la Audi, pe partea de vanzari si marketing, publicatiei Car Magazine.

Versiunea cu care Audi A1 isi va face debutul va fi cea cu 3 usi, in mai multe variante de motorizare. Referitor la versiunile disponibile pentru A1, Schwarzenbauer face trimitere la modelul A3, pentru ca vor fi aceleasi. In concluzie, Audi A1 va fi disponibil in variantele cu 3 usi, cu 5 usi (Sportback), cabrio si crossover, acesta din urma denumit, foarte probabil, Q1.

Audi spera ca noul model sa contribuie la cresterea vanzarilor cu circa 80.000 de unitati pe an. In alta ordine de idei, de remarcat concurenta in crestere in segmentul modelelor premium de mici dimensiuni: Audi vine, asadar, cu o oferta completa, BMW pregateste noi versiuni pentru MINI (coupe, roadster si crossover) si ar putea lansa Seria 0, in timp ce Citroen a lansat deja noul DS3.

Distribuie acest articol!