VIDEO: Accidente cu finlandezi, in raliuri
15.11.2009
        
Distribuie acest articol!   

Finlandezii sunt recunoscuti ca fiind cei mai buni piloti de raliuri din lume. De unde aceasta superioritate a nordicilor, in motorsport? Raspunsul este foarte simplu: conditiile de iarna, cu drumuri mai mereu acoperite de ploaie, polei sau zapada au permis dezvoltarea unor abilitati deosebite la volan, in cazul lor. Mai in gluma, mai in serios, nu intamplator se spune despre Finlanda ca este tara in care pana si autobuzele intra in statie prin derapaj controlat.

In tara celor 1.000 de lacuri, raliurile sunt la ele acasa, avand numerosi practicanti. Pentru a stapani tehnica de pilotaj este nevoie, insa, de multa experienta. Pentru ca, nu-i asa, din greseli se invata cel mai bine. Filmul de mai jos ne prezinta 10 minute de astfel de greseli transformate in accidente spectaculoase la raliuri, petrecute in Finlanda sau avand ca protagonisti echipaje din aceasta tara.

In ceea ce va priveste, daca va bate gandul sa va apucati de raliuri, dupa ce veti vedea acest film, probabil ca veti cumpani ceva mai mult, inainte de a lua o decizie!

Distribuie acest articol!