Audi e-tron se va produce la comanda, in 1.000 de exemplare
09.12.2009
        
Distribuie acest articol!   

Oarecum in contradictie cu tendintele actuale, Audi declara deschis ca nu vrea sa fie perceputa ca fiind o marca “verde”. Prin urmare, prototipul electric e-tron, prezentat recent, la Salonul de la Frankfurt si, luna aceasta, la cel de la Los Angeles, nu este un model ecologic, asa cum s-ar crede la prima vedere. Audi spune ca a realizat acest concept doar pentru performanta si sportivitate.

Noul e-tron sau “R8-ul electric”, cum a fost supranumit de presa de specialitate, va fi un model exclusivist, care va fi realizat in serie limitata, la comanda, dar nu mai mult de 1.000 de exemplare. Versiunea de serie va fi definitivata pana in 2012 si va fi mai scumpa decat R8, au anuntat reprezentantii Audi, in cadrul Salonului de la Los Angeles.

Audi e-tron seamana foarte mult cu supersportiva R8, insa nu impresioneaza neaparat prin aspect, ci prin performante. Dispune de 4 motoare electrice, cate unul la fiecare roata, cu un total de 313 CP si 4.500 Nm! Accelereaza de la 0 la 100 km/ora in 4,8 secunde si are o autonomie de aproape 250 km.

Distribuie acest articol!