Cea mai ieftina masina din lume: Kandi Coco
23.12.2009
        
Distribuie acest articol!   

Care este cea mai ieftina masina din lume? Tata Nano, va veti grabi sa raspundeti. Gresit! Micuta indiana are, veti vedea, un rival serios. Are un nume exotic, Kandi Coco, vine din China si este un LSV (Low Speed Vehicle), adica un vehicul de transport persoane cu viteza limitata la circa 40 km/ora. Pretul la care poate fi achizitionat acest automobil sfideaza, intr-adevar, orice limita: doar 865 de dolari!

Pretul real al unui Kandi Coco este de 10.599 dolari. Insa la acesta se aplica o deducere acordata de guvernul federal american si o alta, acordata de statul Oklahoma. Cu alte cuvinte, doar americanii din statul Oklahoma pot cumpara acest automobil la pretul de 865 dolari. Chiar si asa, micromobilul este, fara indoiala, cea mai ieftina masina din lume.

Iata si cateva detalii tehnice: motorul este electric, franele sunt cu discuri pe toate rotile, iar suspensia este independenta. Transmisia este automata, iar timpul de incarcare a bateriilor este de 6-7 ore. Este disponibila in culorile rosu, albastru, negru sau galben. Si daca aveti impresia ca ati mai vazut undeva aceste forme, trebuie sa stiti ca nu v-ati inselat: Kandi Coco seamana izbitor cu smart Fortwo.

Distribuie acest articol!