Mazda6 facelift, in premiera la Geneva
27.01.2010
        
Distribuie acest articol!   

Versiunea facelift a popularei Mazda6 va fi prezentata in premiera mondiala anul acesta, la Salonul de la Geneva, din martie. Aceasta versiune noua si imbunatatita dezvolta punctele forte ale predecesoarei sale, cum ar fi placerea de a conduce, eficienta consumului de combustibil si rafinamentul interiorului, crescand totodata si performantele de siguranta si de mediu.

Mazda6 facelift integreaza noua grila frontala a gamei, alaturi de faruri frontale si posterioare redesenate, pentru a accentua sportivitatea si identitatea premium. Pentru noul model vor fi disponibile 6 motorizari, incluzand noul propulsor de 2,0 litri DISI pe benzina, care este mai economic si produce mai putine emisii decat motorul de 2,0 litri pe care il inlocuieste. Transmisia automata in 5 trepte a fost adaptata special pentru noul motor pe benzina, oferind o combinatie optima intre accelerare si consumul de combustibil.

Versiunile imbunatatite ale motoarelor Mazda MZR de 1,8 si 2,5 litri completeaza linia pe benzina, in timp ce motorizarea Mazda MZR-CD de 2,2 litri, turbodiesel este disponibila in 3 trepte de putere – de la 129 la 180 CP – toate variante sportive, cu eficienta imbunatatita a consumului si emisii scazute de CO2.

De asemenea, Mazda6 facelift prezinta un sasiu imbunatatit si elemente noi de siguranta – faruri adaptive si sistemul de asistenta la urcare. Mazda6 facelift devine astfel unul dintre cele mai sigure si usor de condus automobile din clasa sa. Mazda6 facelift va fi disponibila spre vanzare in Europa din primavara.

Distribuie acest articol!