VIDEO: Dacia Duster in actiune
19.01.2010
        
Distribuie acest articol!   

Pe masura ce se apropie momentul lansarii oficiale, programat in cadrul Salonului de la Geneva, apar noi informatii referitoare la noul SUV de la Dacia, Duster. Pana acum, singura inregistrare video cu modelul Duster de serie a fost furnizata de Renault, spre sfarsitul anului trecut. Eeste o inregistrare video deloc spectaculoasa, care prezinta static automobilul.

Zilele trecute, insa, pe YouTube a aparut un nou film cu Duster, prezentat de aceasta data in miscare. Nu este vorba (inca) de un film prezentat oficial Renault, insa dupa toate aparentele si dupa cum declara cel care a incarcat acest film pe YouTube, filmul a fost realizat la cererea celor de la Renault. Filmarile au fost facute la Nisa, pe parcursul a patru zile. Videoclipul va fi folosit la diferite saloane auto si pentru promovarea pe internet.

UPDATE 2 martie 2010: Iata, mai jos, filmul oficial de prezentare, in versiunea integrala, pus la dispozitia presei de Renault, astazi, cu ocazia lansarii Daciei Duster la Salonul de la Geneva.

Distribuie acest articol!