Luxul si performanta AMG, pe asfalt si pe apa
18.02.2010
        
Distribuie acest articol!   

Barca de curse pe care echipa Cigarette Racing o expune la editia din acest an de la Miami International Boat Show este de inspiratie… Mercedes SLS AMG. Este vopsita in gri metalizat, aidoma celebrelor “sageti argintii” si poarta logo-ul AMG. Si nu doar atat!

Desi vorbim de doua categorii complet diferite, merita sa facem o comparatie, pentru ca fiecare model este de top, in categoria sa. Sa incepem cu Mercedes-Benz SLS AMG: motor V8 de 6,2 litri de 563 CP. Iata si replica Cigarette Racing, de pe modelul 46′ Rider: doua motoare twin-turbo de provenienta Mercury Racing, cu o putere totala de 2.700 CP! La interior, barca preia designul si nuantele din habitaclul spectaculosului SLS AMG.

Daca despre Mercedes nu trebuie sa va spunem prea multe, aflati ca Cigarette este similarul marcii AMG in domeniul luxoaselor ambarcatiuni de viteza, la nivel mondial. Pe asflat sau pe apa, cele doua creatii tehnice sunt dedicate entuziastilor, iar colaborarea s-a materializat din respectul reciproc fata de inalta performanta, existent intre cei doi parteneri.

Distribuie acest articol!