Noua generatie Renault Megane CC
05.02.2010
        
Distribuie acest articol!   

Alaturi de Wind, dezvaluit cu cateva zile in urma, noua generatie Megane CC este a doua noutate a inceputului de an, la Renault. Ambele decapotabile vor fi lansate oficial luna viitoare, in cazdul Salonului de la Geneva.

Fabricat la uzina Douai din Franta, alaturi de Scenic si Grand Scenic, noul Megane CC isi va face debutul pe piata in aceasta primavara. In timp ce partea frontala nu mai este o noutate, spatele a fost complet redesenat, iar pavilionul rigid poate fi coborat in 21 de secunde. Noul Megane Coupe-Cabriolet masoara 4,485 m lungime, iar portbagajul are un volum de 417 litri cu pavilionul ridicat, respectiv 211 litri cu habitaclul deschis.

Motorizarea cuprinde trei versiuni pe benzina si trei diesel. Motorul de intrare in gama este 1.6 16V de 110 CP (transmisie manuala cu 6 trepte) caruia i se adauga un TCe (Turbo Control efficiency) de 130 CP si cel de 2.0 litri 16V de 140 CP. Gama diesel este formata din agregate dCi de 110 CP (cu transmisie automata in 6 trepte EDC – Efficient Dual Clutch), 130 CP si 160 CP.

Noul Megane CC are printre dotari faruri bi-xenon directionale, display-uri de bord in combinatie digital-analogic, sistem audio 3D Arkamys si navigatie Carminat TomTom. Dotarea de securitate include ABS, EBA, ESC si arc de securitate cu declansare pirotehnica.

Distribuie acest articol!