Noul Nissan Patrol, lansat la Abu Dhabi
14.02.2010
        
Distribuie acest articol!   

Pastrata pana acum intr-un secret total, noua generatie Nissan Patrol a fost lansata in acest weekend, in premiera mondiala, la Abu Dhabi, in Emiratele Arabe. Principalul rival al lui Toyota Land Cruiser, a fost prezentat cu un nu motor V8 de 5,6 litri si 400 CP, cuplat la o transmisie automata cu 7 trepte si tractiune integrala gestionata electronic, cu posibilitate de selectare in 4 moduri. Gama de motorizari va fi completata cu propulsoare in 6 cilindri, atat pe benzina, cat si diesel.

Printre noutati se numara sistemul hidraulic antirliu, cele de asistare la demarare in urcare sau la coborarea pantelor. Interiorul dispune de dotari premium, incepand cu noul sistem de ventilatie cu difuzoare de aer amplasate deasupra geamurilor laterale si incheind cu tapiteria din piele si sistemul multimedia.

Prezentarea noii generatii a celui mai mare model 4×4 de la Nissan in Orientul Mijlociu vorbeste de la sine despre importanta pe care constructorul o acorda acestei piete. Noul Patrol foloseste platforma Infiniti QX, care este asteptat sa apara in cursul acestui an sau cel tarziu in prima parte a lui 2011. Ca aspect exterior, Patrol 2010 este o evolutie a conceptului Nissan Terranaut, prezentat in 2006, la Geneva.

Distribuie acest articol!