Nu-i masina, dar nici motocicleta: Honda 3R-C Concept
25.02.2010
        
Distribuie acest articol!   

Un concept pe 3 roti, ceva intre automobil si motocicleta, nu pare atat de surpinzator, atunci cand vine din partea uni nume greu atat in lumea auto, cat si in cea moto. In schimb, mai greu ne este sa ne decidem in ce categorie sa-l incadram… Vom rezlva si aceasta dilema, denumindu-l, simplu, triciclu. Acest concept va fi expus in standul Honda, incepand de saptamana viitoare, alaturi de celelalte noutati aduse de niponi la editia din acest an a Salonului de la Geneva.

Honda 3R-C pare desprins dintr-o pelicula SF si este rezultatul unui studiu realizat de specialistii de la Honda, pentru realizarea unui monopost urban cu emisii zero. Este proiectat pentru utilizarea cu precadere de catre cei care traiesc si lucreaza in mediul urban, in zone aglomerate.

Mult mai sigur decat un scuter, ineditul triciclu este acoperit cu o capsula trasparenta si retractabila, care se afla in continuarea parbrizului. In partea din fata se afla amplasat un mic protbagaj. 3R-C a fost realizat de colectivul de la Centrul de Cercetare si Design Honda de la Milano.

Distribuie acest articol!