Rolls-Royce Ghost, rafinat de Mansory
26.02.2010
        
Distribuie acest articol!   

Iata o noua editie speciala Rolls-Royce, semnata de Mansory si proiectata pe gustul clientelei pretentioase din Golful Persic. Fata de modelul de serie, cea mai importanta modificare de look este vopsirea caroseriei in albastru si auriu si jantele monobloc pe 22 inch (evident, aurite), "incaltate" cu anvelope Dunlop SP SportMaxx. Exteriorul continua cu o lista destul de lunga de personalizari, in care se mai regasesc un spoiler la posterior si anumite retusuri la partea frontala.

Interiorul este o oaza de lux, in care pielea de cea mai buna calitate este combinata cu lemnul de bambus si pietrele pretioase aplicate pe diverse elemente decorative. Pentru o atmosfera deosebita, interiorul este iluminat cu LED-uri amplasate in cele mai neasteptate locuri, pentru a asigura o lumina cat mai calda.

Compania condusa de Kourosh Mansory combina materialele pretioase cu performanta tehnica de top. Cu o turbina mai mare, revizuiri la gestiunea electronica si evacuarea sport dubla, motorul are 720 CP, cu 150 mai mult decat versiunea de serie. Cuplul este si el fenomenal: 1.020 Nm! In aceste conditii, chiar daca are 2.360 kg, limuzina accelereaza de la 0 la 100 km/ora in doar 4,4 secunde. Prin eliminarea limitatorului care plafona viteza maxima la 250 km/ora, in noile conditii aceasta este de 310 km/ora.

Distribuie acest articol!