Audi A2 se intoarce, in varianta electrica
09.03.2010
        
Distribuie acest articol!   

In cadrul discutiilor cu presa, purtate la Salonul de la Geneva, reprezentantii Audi au lasat sa se inteleaga iminenta aparitie a unui nou model subcompact, care se va incadra intre noul mini A1 si compacta A3. Altfel spus, dupa o cariera nu tocmai reusita, A2 este gata sa revina in actualitate! Foarte probabil, cu o infatisare complet schimbata si, cu siguranta, pe o platforma tehnica de ultima ora.

In timp ce Rupert Stadler, CEO Audi, admite ca intre A1 si A3 este un loc liber, ce trebuie ocupat de un alt produs, cu un alt concept, Michael Dick, resposabil cu tehnologia in board-ul Audi, a declarat ca viitoarea generatie A2, care urmeaza sa apara "in viitorul apropiat", va juca un rol vital in decizia companiei de a lansa o gama electrica.

Cum noul A1 va avea si versiune in 5 usi, logic ar fi ca viitorul A2 sa aiba arhitectura unui MPV. Pe de alta parte, ar fi o reteta foarte apropiata de cea a primei generatii (foto), care s-a produs in doar 176.000 de exemplare, in intervalul 1999-2005. Un esec pe care Audi nu trebuie sa-l repete!

Distribuie acest articol!