EVENIMENT: Dacia Duster s-a lansat in Romania
18.03.2010
        
Distribuie acest articol!   

Premiera pentru constructorul national de automobile, Dacia, care a lansat astazi oficial, in plan national, primul sau SUV. Dacia Duster vine dupa succesul imens inregistrat cu modelul Logan si promite sa fie la randul ei un nou succes de casa. Noul model, lansat astazi la World Trade Plaza Bucuresti, a beneficiat de un prim sofer de calibru – Alain Prost, cvadruplu campion mondial de Formula 1. Francezul s-a asociat cu noul model in momentul in care a participat si s-a clasat pe locul al doilea la editia din acest an a celebrului campionat de viteza pe zapada Trofeul Andros. „Asocierea numelui meu cu noul model va ajuta la promovarea acestuia, oamenii vor avea mai multa incredere. Dacia Duster poate fi atat prima masina a familiei, la fel poate fi si cea de-a doua”, a declarat Prost. Alaturi de fosta glorie din Marele Circ, la lansarea oficiala s-au aflat si cativa dintre oficialii Federatiei Romane de Fotbal, in frunte cu selectionerul Razvan Lucescu, Dacia fiind sponsor al FRF.

Duster poate fi deja comandat in toata reteaua Dacia. Modelul va fi comercializat in Romania la preturi incepand de la 10.500 euro (cu TVA inclus), pentru versiunile 4×2, si de la 12.300 euro (cu TVA inclus), pentru versiunile 4×4. Al saselea model Dacia este disponibil in trei nivele de echipare: Duster, Ambiance si Laureate. Clientii pot opta intre un motor pe benzina 1.6 16 V de 105 CP si doua motoare diesel 1.5 dCi de 85 CP si, respectiv, 110 CP. Clientii romani vor putea descoperi primul 4×4 „scandalos de accesibil” incepand din 15 aprilie 2010, cu ocazia Operatiunii Porti Deschise care se va derula in toata reteaua comerciala Dacia.

Mai jos gasiti o selectie a articolelor publicate de noi de-a lungul timpului, cu detalii, imagini si prezentari video ale noului model Dacia Duster. De asemenea, filmul de mai jos a fost realizat la lansarea de astazi, de la Bucuresti.

Distribuie acest articol!