5 exemplare Dacia Duster, premii la lansare
14.04.2010
        
Distribuie acest articol!   

Dacia Duster va sosi in toata reteaua comerciala Dacia odata cu Operatiunea Porti Deschise, care are loc in  perioada 15-18 aprilie. 4 vehicule Dacia Duster pot fi castigate la Jocul cheii si inca unul este pus in joc la tombola. Vizitatorii showroom-urilor Dacia pot descoperi si testa gratuit in premiera cel mai nou model lansat de Dacia, Duster.

Timp de patru zile, clientii pot participa la Jocul cheii sau la o tombola in urma carora pot fi castigate 5 vehicule Dacia Duster 1.6 16V 4×2, culoare bleu navy. Pentru Jocul cheii au fost distribuite 500.000 de pliante care contin cate o cheie. Pliantele pot fi gasite in presa nationala si in showroom-urile Dacia. Pentru a deveni posesorul fericit al unuia dintre cele 4 Dacia Duster la Jocul cheii, participantul trebuie sa incerce cheia in vehiculul Duster expus in showroom. Cheia care porneste motorul Duster este cheia castigatoare.

In cazul in care participantul nu a avut succes la Jocul cheii, acesta mai are o sansa, la tombola, in urma careia poate castiga tot un vehicul Dacia Duster 1.6 16 V 4×2. Acesta trebuie doar sa completeze talonul atasat pliantului cu cheie si sa-l introduca in urna. Participarea la concursul Jocul cheii si la tombola este posibila doar in perioada 15-18 aprilie, intre orele 9,00-19,00.

Distribuie acest articol!