Mercedes CLS Shooting Brake Concept - seducator
20.04.2010
        
Distribuie acest articol!   

Cea mai proaspata noutate, referitoare la apropiata lansare a viitoarei generatii CLS de la Mercedes, este acest concept, care va fi dezvaluit in curand, la Beijing Motor Show. Este un prototip foarte apropiat de versiunea de serie, deci aduce numeroase indicii referitoare la cum va arata viitorul CLS. Arhitectura conceptului alimenteaza speculatiile referitoare la foarte posibila aparitie a unei versiuni Shooting Brake.

Motorul este un V6 de 3,5 litri, 306 CP si 370 Nm, care prefigureaza noua generatie de propulsoare in V de la Mercedes. O alta noutate spectaculoasa o constituie Intelligent Light System, care anunta folosirea, pentru prima oara in productia de serie, a luminilor dinamice cu tehnologie full-LED. Pe scurt, este vorba de lumina adaptiva, in functie de regimul de rulare si de conditiile meteo.

Interiorul, cu 4 locuri individuale, este rafinat si surprinzator de aerisit, cu accente de lux. Viitorul CLS cu 5 usi (Wagon) constituie replica data de Mercedes la BMW Seria 5 GT. Fie-ne permisa si o remarca: designul de la Mercedes este mult mai seducator!

Distribuie acest articol!