CNR: Gergo Szabo a castigat Raliul Argesului 2010
12.05.2010
        
Distribuie acest articol!   

Dupa ce a fost descalificat in urma etapei inaugurale de la Brasov, echipajul Gergo Szabo – Csegzy Levente a castigat, la finele saptamanii trecute, Raliul Argesului, a doua etapa din campionatul intern de profil. Pentru prima oara in ultimii 9 ani, traseul intrecerii a inclus Transfagarasanul.

In timp ce Gergo Szabo s-a impus inca din start, gestionandu-si foarte bine avansul luat, Bogdan Marisca a pierdut pozitia secunda in favoarea lui Dan Gartofan, din cauza unei penalizari primite pentru start furat in a treia proba speciala. Chiar si asa, Marisca si-a pastrat pozitia de lider si dupa a doua etapa din CNR.

La startul celei de-a treia probe speciale, Marisca a lasat ambreiajul o fractiune de secunda prea devreme, masina s-a miscat si penalizarea a venit inevitabil. Zece secunde in plus, suficient pentru ca pilotul clujean sa ramana doar cu cele 15 puncte pe care i le aduce locul trei.

La fel ca in prima etapa, echipajul Edwin Keleti – Victor Ponta s-a impus la grupa A, in timp ce Danny Ungur si Tony Avram au castigat runda din Citroen Racing Trophy si au urcat din nou pe a doua treapta a podiumului grupei A.

Urmatoarea etapa din CNR, Raliul Muresului, se va desfasura in perioada 4-6 iunie.

Distribuie acest articol!