Asa sunt fanii Lamborghini, cu sau fara conturi in banca
25.06.2010
        
Distribuie acest articol!   

Fiind una dintre cele mai fascinante marci de automobile din lume, marca Lamborghini are nenumarati fani, in toate colturile lumii. Si, dupa cum veti vedea mai jos, nu trebuie sa fii foarte potent financiar pentru a adora automobilele produse la Sant’Agata Bolognese.

La sfarsitul saptamanii trecute, posesorii de Lamborghini s-au adunat in Elvetia, la St. Moritz, pentru a celebra marca italiana. Peste 100 de automobile au format o caravana impresionanta, care a defilat prin regiune. Au fost masini venite din toate colturile lumii, inclusiv din Hong Kong sau India. Modelele care au participat la parada au fost dintre cele mai variante, de la un Miura Jota din 1973 sau un Jalpa din anii 80, pana la celebrul Gallardo din dotarea politiei italiene sau noul Gallardo LP 570-4 Superleggera, prezentat in primavara acestui an, la Salonul de la Geneva.

Cam in acelasi timp, o alta stire despre un fan Lamborghini facea inconjurul lumii. Un tanar chinez din provincia Chenzhou, pe nume Chen Jinmiao, este si el indragostit de marca italiana. Spre deosebire de cei care s-au intalnit la St. Moritz, destinul nu a fost la fel de generos cu fanul chinez. Constient ca nu va putea avea niciodata un Lambo autentic, Jinmiao a trecut la treaba si a realizat o replica. I-au trebuit un an intreg si echivalentul a 2.500 de euro ca sa-si construiasca masina visurilor, realizata integral din piese detasate de la automobile vechi. Atinge doar 80 km/ora, nu are finisajele si dotarile unui Lamborghini, insa pastreaza proportiile modelului Murcielago si, mai mult decat atat, este, intr-un fel, materializarea unui vis indraznet.

Distribuie acest articol!