Intalnire a fanilor Logan, la Uzinele Dacia
29.06.2010
        
Distribuie acest articol!   

Peste o suta de vehicule Dacia si trei sute de fani Logan din marile orase ale tarii au petrecut un week-end la Mioveni, in apropierea uzinei unde se produce modelul care i-a reunit. Sambata, 26 iunie, acestia au participat la un concurs de indemanare intr-un spatiu amenajat pe platforma industriala, iar duminica, 27 iunie, au organizat un concurs de viteza intre portile 2 si 3 ale uzinei, cu sustinerea Primariei Mioveni si a reprezentantilor uzinei. 

Intalnirea membrilor Logan Club la uzina de la Mioveni este pe cale sa devina o traditie. „Loganistii”  s-au reunit in numar mare si anul trecut, cand au organizat o defilare de la Pitesti la Mioveni. Dacia se implica din ce in ce mai mult in sustinerea activitatilor clubului. Anul acesta, in urma unei selectii organizate pe forumul de discutii al pasionatilor, Dacia a oferit o vizita ghidata in uzina unui numar de 60 de fani, care au primit si obiecte promotionale cu insemnele marcii. Astfel, pasionatii din orase mai indepartate de judetul Arges, precum Cluj, Tulcea sau Galati, au avut ocazia de a vedea cum se fabrica masinile pe care le conduc.

In jurul forumului de discutii loganclub.ro s-a consolidat o adevarata comunitate de fani din mai multe orase ale tarii: Arad, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Sibiu, Timisoara sau Vaslui. O comunitate puternica de fani exista si in Pitesti si Mioveni, unde cativa membri sunt chiar angajati la Uzina Dacia. Nici capitala nu sta mai prejos la numarul de fani: in Bucuresti exista cel putin 40 de „loganisti” care se intalnesc de cate ori au ocazia.

„Ne cunoastem doar dupa poreclele de pe forum, dar ne putem baza unii pe ceilalti in orice situatii dificile de care ne lovim in orasele in care exista o comunitate Dacia. Oamenii sunt cu adevarat pasionati, fiecare isi ingrijeste masina si si-o modifica in functie de posibilitati. Atunci cand ne intalnim, ne place sa vorbim despre masini, dar si sa ne demonstram talentul la volan. Atat uzina, cat si Primaria Mioveni ne-au ajutat sa o facem intr-un cadru organizat. Ne-am simtit foarte bine”, a spus Ionut Stancescu, membru al Regionalei Logan Club Mioveni si angajat la Uzina Dacia.

Distribuie acest articol!