Lamborghini Navarra Concept
09.06.2010
        
Distribuie acest articol!   

Dintre nenumaratele exercitii de stil, avand ca tema modelele viitorului sub sigla Lamborghini, ne-am oprit de aceasta data la o propunere pentru un ipotetic inlocuitor al navei amiral, Murcielago. De regula, aceste concepte sunt operele unor pasionati, designeri independenti sau studenti in domeniu. Conceptul prezentat aici este, insa, unul special, cel putin din acest punct de vedere, fiind semnat de un designer de la Lockheed Martin USA, pe nume Adam Denning.

Conceptul lui Denning se numeste Navarra si a fost gandit ca inlocuitor al celebrei supersportive Lamborghini Murcielago. "Am incercat sa-mi amintesc toate modelele varf de gama de la Lamborghini, dotate cu motor V12, de la Miura pana la Murcielago, apoi am creat un automobil care sa nu semene cu niciunul din acest grup, dar care sa fie rezultatul acestora", explica Adam Denning principiul de la care a plecat. Si daca nu v-a convins cu aceasta afirmatie, iata inca una, oarecum surprinzatoare: "M-am inspirat foarte mult din Pieta lui Michelangelo".

Ce a vrut sa spuna, veti afla studiind liniile, suprafetele si volumele conceptului, in galeria foto de mai jos. Mai trebuie spus ca Denning are un master in design auto, la Scuola Politecnica di Design din Milano.

Distribuie acest articol!